Contact					Allergenen				Catering					Nijverheidsweg-Noord 130-26 Buffetten					Disclaimer				Events					3812 PN  Amersfoort Walking dinner				Brochures				Verhuur					Tel: 033-4321891 Borrel Hapjes				M.V.O.				Workshops				Mob: 0625298591 Luxe broodjes				Locaties				Amersfoort				E: martien@frigerio.nl Barbecue					Assortiment									I: www.frigerio.nl Bij ons kunt u pinnen! Waarom  FRIGERIO Service in Food ?  •	Dagverse producten •	Meer dan 25 jaar ervaring •	Levering door heel Nederland •	Workshops Heeft u een allergie?  Meld het ons en wij proberen aan uw wensen te voldoen.
FRIGERIO Service in Food heeft alles in huis om uw barbecuefeest tot een groot succes te maken. Samen barbecueën is samen genieten. Met mooi weer sta je liever niet in de keuken. In ons assortiment vind je alles wat nodig is voor een heerlijke BBQ. Of het nu op een zwoele zomeravond is met enkele vrienden of tijdens de schoolvakantie op de camping. Alles wat je nodig hebt voor een barbecue feestje komen wij bij jou op locatie bezorgen. Service komt bij ons op de eerste plaats, maar meedenken en maatwerk is onze kracht. Bent u geïntresseerd, schroom dan niet en neem eens vrijblijvend contact met ons op, want bij ons is alles bespreekbaar. Dus bel of mail: 033-4321891 of martien@frigerio.nl
Accessoires Wij hebben diverse soorten barbecues voor grote en kleine feesten. Ook hebben wij grote koekenpannen waarop diverse gerechtjes bereid kunnen worden. U krijgt deze in bruikleen wanneer u bij ons een barbecuepakket afneemt. Dit is inclusief gas of houtskool. Vraag vrijblijvend informatie bij ons aan. Wij helpen u graag met het organiseren van uw barbecue. Extra mogelijkheden om bij te huren Borden en bestek Hotpot Chafingdish Koelkast Glaswerk Tafels en stoelen Tent en verlichting Enkele barbecuetips Is het vlees nog niet gemarineerd, bestrijk het eten met plantaardige olie, zodat het niet aan de BBQ blijft kleven. Leg het eten m.b.v. een tang of spatel op de BBQ, Als u een vork gebruikt, doorboort u het vlees en gaat sap verloren. Laat de BBQ nooit onbeheerd achter, zeker niet met kinderen in de buurt. Plaats gebarbecued eten nooit op dezelfde schaal als waarop u het rauwe vlees plaatst. Zet een gasfles nooit in de volle zon. Vlees bewaartips Haal ingevroren vlees de avond tevoren uit de diepvries en laat het in de koelkast ontdooien. Leg het vlees nooit in de zon. Kip dient u altijd helemaal gaar te eten. Zet het vlees direct na thuiskomst in de koelkast of diepvriezer. Wanneer het vlees dezelfde dag nog wordt genuttigd, kan het in de koelkast worden bewaard.

Themabuffetten

Bij ons zijn buffetten niet zo maar buffetten. Ze zijn met zorg samengesteld en juist omdat wij ook duurzaam ondernemen, proberen wij zoveel mogelijk streekproducten in onze buffetten te verwerken. Alle ingrediënten zijn vers en daarom is op tijd bestellen van belang. Bij alle buffetten geldt een minimale afname van 30 personen. Voor kleinere aantallen hebben wij de hors d'oeuvre schalen. Vraag naar de mogelijkheden. Tel: 033-4321891 Naast de standaard themabuffetten kennen wij de walking-diners en het live-cooking concept. Bij dit concept serveren wij de gerechten vanaf onze Big Green Egg. De themabuffetten onderscheiden zich juist weer door de vernieuwde uitstraling. Bij het walking-diner dineren uw gasten niet aan gedekte tafels, maar 'al wandelend' in een ongedwongen sfeer. Neem gerust contact om uw wensen te bespreken. Naast de verzorging van het culinaire gedeelte kunnen wij ook zorgen voor een passende feestelijke aankleding en/of bedienend personeel. Bekijk het overzicht
Contact Allergenen Catering Buffetten Disclaimer Events Walking dinner Brochure Verhuur Borrel Hapjes M.V.O. Workshops Luxe broodjes Locaties Amersfoort Barbecue Assortiment Nijverheidsweg-Noord 130-26 3812 PN Amersfoort Tel: 033-4321891 Mob: 0625298591 Bij ons kunt u pinnen! E: martien@frigerio.nl I: www.frigerio.nl Heeft u een allergie? Meld het ons en wij proberen aan uw wensen te voldoen.
Alles voor de barbecue